Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravning i morgon

Vill inte fatta
Kan ej förstå
Fanns det en mening
Att han måste gå

Vem som bestämde
Att dagen var här
Vem är du grymme
Som säger när

Att korta de dagar
Som ett liv är
Det går fort ändå
Jag frågorna bär

Att här få va klar
Borde va vår rätt
Att sluta sina dar
Då skulle kännas lätt




Fri vers av Therés
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-10-04 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!