Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till "Bissen"


Bissen

En halvmulen dagen möttes vi för första gången,
hon blyg och tillbakadragen, jag högljudd och framfusig

Över en cigarett gjorde ödet sitt val att vi på något sätt hörde ihop.
Tankar och tårar, världsproblem och skratt

Hon lärde mig att alla faktiskt inte vill mig illa
Hon lärde mig tillit och att riva inre murar
Det var faktiskt hon som rev dem åt mig

Hon får fula ord att låta vackra, och hon lyser trots att det regnar
Hennes humor är likt ingen annans och bara hon själv förstår den
Den värme hon sprider kan tina upp Antarktis, och den värmer inuti mig

Hon lärde mig slappna av och inte vara paranoid
Hon lärde mig djupet av vänskap
Hon lärde mig innerbörden av kärlek

Hon lärde mig att älska ..




Fri vers av CharlieShane
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 17:39



Bookmark and Share


    Phiju
så bra!
2010-01-31

  kärleks ängel
vackert!!
2009-08-01

  Junitvillingen
Åhh, vänskap eller kanske mer än så?? SÅ berörande formulerat att jag blir tårögd. Underbaaaart:-)
2009-07-28

  Bissen
Jag älskar dig! *tårögd* Tack <3<3<3
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

CharlieShane
CharlieShane