Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var magiskt och är fortfarande. Men samtidigt så tragiskt.


Du fick mig att sväva på moln

Magiskt, men samtidigt så trakiskt

Jag hade lovat mig själv att aldrig mer falla för dig igen

Men när du, med de vackraste ögonen jag någonsin sett,
tittade mig djupt in i mina ögon och viskade

Du är det vackraste jag vet

fick du mig att tro på dina ord och jag föll,
som jag inte skulle göra igen.

Men jag njuter av situationen,
att vara den vackraste du någonsin sett




Fri vers av Elina Källman
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 19:08



Bookmark and Share


  aPorcupine
*storler*

Så bra, så ljuvligt och så underbart!
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Elina Källman
Elina Källman