Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av offren i branden i Rinkeby. En varm tanke till fadern (och hans två söner som jag inte visste att han hade när jag skrev texten).


Ensam kvar


flykt utan framgång
kamp mot rökfyllda lungor
en far ensam kvar




Bunden vers (Haiku) av eatinginside
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-27 20:45



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
språkförbistring, kulturkrock, skräck, vilse
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside