Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den aviga visan


Föräldraskap

 

Ingen vila, bara jäkta
bättre fly än illa fäkta,
barnets tjat och jäkla stress
har på oss satt äcklig press.
 
Men snart är denna dagen över
barnet fått vad hon behöver
vi skjutsar barnet hit och dit
ändå få vi alltid skit
 
Sen så är det dags att sova
i allafall för oss föräldrar båda
Barnet, hon gillar att fortsätta chatta
sitter helst uppe hela natta
 
 
© Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 413 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-27 20:47



Bookmark and Share


  thyra
Fint rimmade humorrader! :)
2009-07-27

    sunnanvind
ler och applåderar!!!
2009-07-27

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Tufft jobb... det att vara förälder.
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt