Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovandes, slumrandes...

Sovandes
slumrandes mot min arm
Hans barnakinder
heta mot min hud
lena små händer
vidrör mitt inre
Så skör
så varm
mitt lilla vackra barn
Du är
Mitt Under...

 

Jacqueline




Fri vers av jacqueline
Läst 370 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-27 20:54



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vackert. =)
2010-04-25

  Ordregnspoeten
Fint skrivet här om det enda som för oss kvinnor består medan männen ofta sviker på olika vis.
2009-08-03

  Sturesdotter
man känner värmen som strålar ut ifrån raderna
2009-07-28

  etthjärtaäralltidrött
o, så vackra
kärleksfulla
underbara
barnarader :)
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

jacqueline
jacqueline