Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2009-05-26


You know what I'm singing about

Igen. Bort. Fram.
Jag färgar väskan
grön
och med ett par
svarta strumpor
försvinner jag
Mitt hår
är lite kortare
och jag
är lite lyckligare

Johnny
jag vill förklara
att jag inte behöver
några vantar

Men jag vet
något rör sig
vet inte vad
men det är inte
viktigt
när jag bryter loss
stenar
från vägkanten

Johnny
det är något som
kravlar
vet inte vad
men det bygger
ett nät
vidare in

Fast den här gången
rör sig tiden
framåt




Fri vers av Agnieszka
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka