Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet jag är en stenad indie-rocker (Del.1)



dom säger att jag är sådär farlig direkt
döljer gadden med en grön glansig blick
utan de två, tappar jag min dialekt
en karaktär, när jag föddes, jag fick

OH HEY HEY DU BABY AV SOCKER
du vet jag är en stenad indie-rocker
OH NEJ NEJ DU BABY AV SOCKER
du får inte gå än
du får inte gå ännu

när segerns sötma har runnit av mig
det är då, det är då jag behöver dig
och när segerns sötma inte alls smakar sött
då vill jag ha läpparna av socker, för att tända nått dött

OH HEY HEY DU BABY AV SOCKER
du vet jag är en stenad indie-rocker
OH NEJ NEJ DU BABY AV SOCKER
du får inte gå än
du får inte gå ännu

snälla bli inte rädd
det är jag som är rädd
jag är bara rädd
att inte bli sedd

snälla bli inte rädd
det är jag som är rädd
bli inte rädd
stanna i denna bädd

OH HEY HEY DU BABY AV SOCKER
du vet jag är en stenad indie-rocker
OH NEJ NEJ DU BABY AV SOCKER
du får inte gå än
du får inte gå ännu




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare