Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort och hem igen

Han åkte i en stormvind
kom tillbaka med en bris
inte klok när han for
kom hem mera vis

Fly bort över havet kan hela ibland
få en att se
annat på land


Lösningen blev att ge
sig själv och andra
en chans till


och två blev varandra
och också: Vi vill!




Fri vers av Dionysius
Läst 578 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-27 23:29



Bookmark and Share


  hero40
En livserfaren penna har talat god poesi.
Rytm, och form över genomsnittet!
2009-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius