Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
enligt viss esoterisk teori, typ ungefär såhär


Funnits Här Före Oss Bofasta (Astro-Limerick 27)

 





i spiralformad farkost från Sirius
kom vi hit likt en skeppsbruten Nautilus
reste strax pyramider
före sapiens tider
men vi väntar ännu nästa rymdfärdsbuss

(and you are just more modern versions of us)

med egyptiska kalendrar ur Dogonfolkets skåp
kände ni vårt hem utan minsta teleskop
hur dess strålar satts på pränt
in i andens pergament
som vi bläddrar var och en en reinkarnerad antrop

 

 

 




Bunden vers (Limerick) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 21:18



Bookmark and Share


  Nanna X
å, du har så många intressanta rymdidéer, jag skulle önska att du band ihop dem till nåt slags längre aniara-epos!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP