Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro

Min älskling

Det finns dagar
stormarna blåser upp
åskan mullrar
då vi har oväder
hos oss

Svarta moln på vår himmel
dramatiska blixtrar ljungar
åskan knallar och dundrar

Tillsammans står vi ändå
din hand kvar i min
oförskräckta båda två

För
vi har sett undret
vi har varit med om magin
vi väntar på finalen

När
stormen bedarrat
ser vi förundrade på
när en ny värld
skapas




Fri vers av leelee
Läst 314 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-28 23:01



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
väldigt fin är den här...kan man rida ut stormar tillsammans så
skapas också magi...stort gillande :))
2009-08-21

  Miss Mod
Någon är trygg i Din hand.
2009-07-30

  Epione VIP
jag bokmärker denna så att jag inte glömmer bort den och andemeningen i den
2009-07-29

  Epione VIP
i lust och nöd
kraft i att stå kvar
Underbar text
2009-07-29

  Lars Hedlin
Så kärleksfullt och själafint...
2009-07-29

    ej medlem längre
En fantastisk text! Så mycket kärlek, lugn och tillit... att kunna rida ut stormar på detta sätt är mäktigt. Just att stå kvar... hand i hand... kan bara de som varit med om magin. De som vet att det är värt att uthärda... vänta ut.. se en ny värld skapas. Så bra du skriver!
2009-07-28

  Piann VIP
En fin dikt om tilliten i ett förhållande.
2009-07-28

  walborg
Så fint och vackert skrivet om tillit - att hålla varandra i handen tills ovädret går över!!!
2009-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Makalöst och mästarinnerligt!
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

leelee