Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par armar saknar en vän

Jag vill sträcka ut min hand till dig.
Jag vill sträcka mina armar runt dig.
Jag vill sitta och prata med dig.
Jag vill ringa dig när jag vill.
Jag vill så mycket.
Jag vill för mycket.




Fri vers av Dumb
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb