Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans



att räcka till och hinna vara
och finna lugn emellan jäkt
att inte alltid säkert veta
och inte ordna allt perfekt

att släppa taget, låta falla
och inte alltid ha kontroll
att sätta ord på orons tankar
och lysa upp och spräcka troll

att finna tron på sin förmåga
och lita på att livet bär
att vara lugn men ändå samlad
är att finnas nu och här






Fri vers av Pica pica
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-10-04 10:46



Bookmark and Share


  Nic
Tack för en vacker text fylld med tillit till livet, sparas
2005-10-17

  Cinemiracle
;-)))))) !!!!!!!! Insikt!
2005-10-04

  Jojo
Tack för att du sätter ord på mina känslor. Du har just berört det jag brottas med men jag finner inte orden... Dikten är lättläst och hoppingivande vilket gör att jag tycker mycket om den! Tack!!
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica