Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kunde vara din eviga

återigen hennes hud
hennes närvaro
hennes leende och hår
långsamt hennes tal
jag minns det som igår
hon satt mittemot mig
pratade livligt
jag hör tonfall
melodier
vill ta en hand i min
säga att jag kan vara din eviga
tills tiden tar slut
men mina ord
räcker inte till och du går
du kommer igen
det vet jag
men då är mina ord
klistrade i strupen
igen




Fri vers av Hellberg
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-29 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hellberg