Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte om du förstod men jag hoppas att du gör det nu för du var någon jag hatade så mycke att jag hade svårt att sluta älska.


talande ögon



"jag hatar att jag älskar dig
men jag älskar dig så mycket
att jag hatar mig"
- så sjöng håkan .

samma rader sa jag till dig
sista gången jag såg dig
den gången jag inte orkade mer
då jag bara ville bort

jag minns inte vad du svarade
för jag tror inte ens jag hörde på
jag såg dig bara i ögonen

för jag minns din tårögda blick
dina konstigt färgade ögon
och dom underbara ögonfransarna


jag vet att det var den enda gången
jag sa till dig att jag älskade dig
för jag ville inte tro det innan

-hur skulle jag kunna älska någon som dig,
som inte följde mitt mönster?


du sa aldrig att du
älskade mig heller

men dina ögon sa det
varje gång jag såg in i dom


dina ögon
med den där

konstiga färgen


som jag älskade
mest av allt.




Övriga genrer av elinmaria
Läst 569 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-31 20:52



Bookmark and Share


    efterregnetkommersolen
Börjar nästan gråta när jag läser det här! det är så jävla bra och känner igen mig sååå!<3
älska håkan btw;)
2009-08-25

  Gormsen
Hatkärlek driver på mer än ordinär kärlek. Bra tolkat och framfört!
2009-08-01

  peter markurth
bra, fint framförd
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria