www.ptack-duse.de.vu" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.ptack-duse.de.vu


härmtrasten i mig

 

när vingarna börjar flaxa
blir livet allt mer otåligt

sanningen i paradoxen
kommer fågeln aldrig tala om

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 830 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-29 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer