Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sockervadden kommer slå ihjäl dig efteråt i besvikelse


Kärlekens psykotiska tillstånd

Det var en blandad känsla
Av ett märkligt obehag och nyfiken lust
En känsla som drog mig allt längre bort från verkligheten
En känsla, som så märkligt virvlade sockervadd i mitt huvud
Och jag tappade totalt kontrollen över mina realistiska mål i livet
Jag trodde verkligen i ett psykotiskt tillstånd att Han var min lycka
Att Han, av alla människor faktiskt kunde göra mig lycklig
Som om jag helt hade glömt bort att den enda människa som kan göra mig verkligt lycklig för evigt
Är jag själv




Fri vers av Glaaskupan
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-29 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan