Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (40-42 Yul)

 



Yul 40

Fin förmiddag, Yami! I frisérsalongens skyltfönster fick du se din första skymt av oss. Du lyckades inte avgöra ifall vi satt därinne bland hårstrutarna eller fanns utanför i trafiken.



Yul 41

Jo, Yami, det far omkring många barn i stan! Men du är inte ett bland dem nu. Om du vågar gå in på ett ställe för vuxna, så skall du se att du inte längre kan tappa bort den fantasi som du så länge har klamrat dig fast vid...!



Yul 42

God afton, Yami! Du drömde hela dagen att du äntligen mötte varenda vän som du aldrig möter. De kom flygande i små sällskap till ditt slott, det som du låtit uppföra allra längst in i universum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-30 10:04



Bookmark and Share


  Nanna X
det här är fascinerande, jag fattar inte, känns som om jag jag smygtittar i någons dagbok. jag antar att det har något med den yulianska kalendern att göra?
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP