Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Ett sällsynt korkat beslut


Jag är din DumDum - en guldmålad gigolo
med rödvit cirkusboll i tajt-tajt string-string
360 gradig noll koll
total

Jag är din GosGos - lilla cocker-spaniel hund
med undergivna ögon och gläffs-gläffsande mun
som svansar efter dig
runt runt

Jag är din HumHum - mumlande humla
nonsensspottar vattenkanna i gulblåblommig plast
vattnar du mig så vattnar jag dig
scratchs scratchs




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-04 13:59



Bookmark and Share


  Liamet
Riktigt skön rytm och snygga ljudlikheter.
Första stycket känns fyndigast. Log till där och var tvungen att läsa den högt för mig själv.
Den passar bra högläst.
2008-04-13

  madinsane
så stöööörd. men kuuul!
2005-10-04

  swimsus@gmail.com
Tusan vad galet..Komplett galopperade sprättande tossitoss tokigt!!! Glader text!!!! ***
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP