Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar, bara ord.


Vakna!

Vi människor,
borde inte få kallas människor.
Absolut inte,
medmänniskor.
För vi tar inte hand om,
vi gör bara förnär.

Vi människor,
är egentligen inte människor.
Vi är alla aktörer,
i samhällets föreställning,
och vi spelar,
endast ytliga roller mot varandra.

(din tunga är svart, så därför tiger du)

När ska vi människor,
VAKNA!
För jag vill,
jag vill att vi ska älska igen.
Och man älskar inte,
genom att döda.




Övriga genrer av Amfetamina
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-30 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amfetamina
Amfetamina