Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke som slog mig när jag vakade över en äldre kvinna på jobbet som låg döende


Är det verkligen rätt att dra ut på en människas liv, för levandets skull?

Jag frågar mig själv i ett stilla ögonblick
Om det är rätt att dra ut på människors liv
Som inkluderar ett mäktigt lidande
Bara för levandets skull med mediciner och kemikalier
När jag sitter bredvid en kvinna
Halvt död
Och som ber mig att ha ihjäl henne




Fri vers av Glaaskupan
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-30 16:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eutanasi ägnade man sig åt i Tredje Riket.
2009-07-30

  * Ammi *
Nej det är inte rätt tycker jag. Varför ska gamla och sjuka tvingas lida när ingen "återvändo" ändå finns! Läste om en kvinna som var över 90, hon ville inget annat än att dö, och jag förstår henne.
Konstiga lagar vi har i detta landet ..
bra ämne!
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Glaaskupan
Glaaskupan