Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkeln


Åtrå
Den blick av dig

Lust
Från doften av dig

Kärlek
Våra kroppar blir ett

Glädje
Fnitter av oskyldighet och frihet

Längtan
När din rygg jag ser

Oro
Inge respons nå mer

Skam
Vad vart nu fel

Lycka
Att enda gång till få känna

Så sker det igen, och igen, och igen ...




Fri vers av Butterfly_Spirit
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-30 19:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Tackar och bockar för dessa fine rader
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Butterfly_Spirit

Senast publicerade
Cirkeln
* Se alla