Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappar Ballansen!

Balanserar över en bro

kommer
inte ifrån
hela tiden
vill jag hoppa

Snälla! ta mig härifrån

Människa, på gott och ont
det är allt jag är

Fortsätter begå samma misstag
vandrar samma väg

Tiden
känns knapp

Skuggor kommer ifatt...

ljusets sista strimma ligger framför mig...hinner jag dit?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-30 21:46



Bookmark and Share


  L.byström
Bra när du uttrycker dig subtilt, att läsaren själv får tänka....man anar något..fint!
2015-01-28

  sulimaa
Människa på gott och ont ..det är det vi alla är ...till ljuset hinner vi alltid...det väntar eller kommer åter :) Så fint uttryckt!
2009-08-04

  Suzy med punkterna
Tiden är knapp men skynda långsamt
2009-08-02

  Junitvillingen
Klart att du hinner dit - bara du tar det lugnt.Men lova att inte hoppa över bron...det kan vara bråddjupt ju...gå efter stranden istället;-))
2009-07-31

  Glensan
Balansen är svår för alla
och samma misstag begår
vi alla om och om igen....
2009-07-31

  Gisela Nordell
det räcker att bara vara människa
men platsen måste finnas för dig med
omsorg och varsamhet om dig,
då blir det lätt att gå på bron
men när andras krav sliter från olika håll,
då vill man bara härifrån
och ramlar än hit än dit
i all sin välvilja
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin