Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valthornet

Valthornet ljuder
villebrådet lystrande

salen är fullsatt


Råbocken skäller
geten stelnar lyssnande

klangen ger eko

Över berg och dal.
akustiken förvandlar

DeGeerhallens ton




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-30 22:26

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
........"valthornens klang, Cousine".......
En dikt som ger rättvisa åt ett förtrollat instrument! Applåder!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP