Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så minns jag lycka


solen sken och silen var räddad


En annan av alla torskar satte sig med ärslet över mitt ansikte, analen bekvämt tillrätta över min utsträckta tunga. Och jag kvävdes av skinkjävlarna.
Jag vet inte om det var medvetet eller bara en reflex när jag fick loss ena handen och grabbade tag i pungkulorna som jag klämde till hårdare än jag hade kraft till.
Gubbjäveln skrek och satte hälen mellan benen på horan som väl var jag.
Då trodde jag att jag var en död hora

Men han lämnade tvåtusen spänn och kom aldrig tillbaka.

Just den dagen var jag lättad eftersom silen var räddad och solen sken.
det var ett liv det.





Övriga genrer av halmstrå
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-31 08:58



Bookmark and Share


  glittertindra
inte ett sånt tillfälle när man säger till gubben att spar pengarna till ett skinklyft utan man accepterar läget för målet är just det rubriken säger... trots allt det absurda så blir målet nått...
2009-08-04

  korpfjäder
*ryser*
död hora. Nej men då skulle du ju inte kunnat vara hundvakt hos mig ju.
Jag är så glad att du visste hur man tar greppet...
2009-07-31

  Nanna X
Bra jobbat. Gubbar med skinkjävlar som hänger ska passa sig jävlig noga.
2009-07-31

    papillon
Hehe - man kanske skulle kunna citera en annan författare med stor och brokig livserfarenhet:

"Se, nu tittar lilla solen in igen.
Släpp in den uti hjärtekammaren.
Då blir det solsken ute,
solsken inne,
solsken uti vart sinn'"

Den schlagern är skriven av Åke Wassing, "Dödgrävarens pojke".........
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå