Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
keep on running...


FRI






kastvindar
sveper
frisläppt hår
flyger
svävar
bort
flyr
mot frihet
från
vånda

sliter
loss

släpper
far
iväg

öppnar ögon
leende sol
möter

dansar
toner
kysser
vrister

fördämningar
brister

FRI!




Fri vers av Sunlight
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-31 13:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
underbar frihetsäskande
2011-05-15

  flickan i spann
Man känner friheten
2009-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight