Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV






gå med mig
se det jag ser

sida vid sida
vinden i ryggen
solens ansikte framför

gå med mig
känn det jag känner
frihetens rymd

gå med mig
hem

där vår andes skälvande stund
andas
frihet

hem
där du är
så nära
just här



lyssna
jag har något att säga

öppna ögon
inför sjudande liv

kan skölja
skönja
sköna




jag är inte rädd mer
aldrig mer



rädd




Fri vers av Sunlight
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-08 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Andas
nya melodier
ny klang
stämgaffels
vibration
ljuder vidafint
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight