Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (43-45 Yul)

 




Yul 43

Hey Yami!, du ligger och väntar på din tur att få fara in i pyramiden. Slumrande i ett timglas, omkullvält i ökensanden - inser du inte att du måste resa kroppen före resan kan starta?! Vi har förberett dig med hörlurar med guidande inläsning, men du spelar över varenda spår med egna reflektioner, dina förväntningars poetiska krumelurer som anar gåtans lösning fast inte vet hur en enda ledtråd är dragen.



Yul 44

Inuti pyramiden, Yami, bor uråldrigt ungdomliga dockor. Numera har många blivit cyborgar, nästan levande människor med digitalsträngar i hjärtkamrarna. Somliga sorter går bra att omedelbart kramas med - andra får man inte ens glänta på klänningarna på.



Yul 45

Redan idag går färjan hem igen, Yami. Du har med dig en otydd hieroglyf i ena handen, ett insvept cyborgbröst i den andra, och tre minneskort med miljoner fotografier på vardera i bakfickorna. Nu har du att pyssla med under hela Agnytos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 18:03



Bookmark and Share


  Nanna X
det här är det mest mystiska jag har läst, news from nowhere
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP