Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.......Vi kommer att ses igen.....

 

 

 

 

 

Du och jag har sett tiden an

Vi har sett dikter födas
Poesi som med sin ymnighet flödar

Du och jag har sett hur människor fann varann
medan jorden stod stilla för en stund

Vi såg planeter födas och stjärnor sakta glöda bort

Såg poeter, diktare och skribenter som slutade att vilja vara
Här

Musan i oss kanske ibland flödar över för ett tag
men du och jag kommer att mötas igen,
när vi minst anar det

Någon dag

Någonstans

Jag kommer att känna igen det som är du

Jag säger inte adjö min vän

 

För du och jag kommer att mötas igen

 

 

Men för ett tag

 

 

 

Farväl

 

 

 




Fri vers av Mr Lindemann VIP
Läst 564 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2009-07-31 18:50

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Såg att någon skrivit om knottrande hud och jag kan lova dig
att här är det ståpäls som aldrig..du kan gripa du käre Lindeman..
som ingen ann..enormt starkt..varm applåd och tack ..sparar jag nära hjärtat
2009-08-13

  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet........
2009-08-09

  anits VIP
Det hoppas jag att vi gör
2009-08-09

  SurtantZ
Vink vink mr L
2009-08-08

  JNI
Hoppas också för din skull :)

kanonbra !
2009-08-06

  arja savela
Lysande vacker poesi; keep your spirit open and have an open mind and so shall I
2009-08-02

    Ken Cassel
Det är klart att vi hörs fler gånger
Till dess får du ha det så bra, min vän
Vi syns och hörs
:))

Med vänlig hälsning

Ken
2009-08-01

  Piann VIP
Ord som bara du kan skriva.
Vi kommer att ses igen, för
dina dikter säger så mycket.
2009-08-01

  lodjuret/seglare VIP
Det är så här man skriver poesi,
så ögonen tåras
trenne blomsterkorgar får texten
2009-08-01

  Cosmic Johanna
Ja vi möts sen igen när våra vägar korsar på livets äventyr,

denna dikt berör igen som din dikter ofta gör,

men ibland kallar själen en vidare att utforska nya vägar...

hoppas du får det bra.
2009-07-31

  Carola Bouvin
Vackert avsked av finaste ord! men på återseende om möte igen, Vackert!
2009-07-31

  Rosen VIP
Jag hoppas på det...att få läsa mer av dina tankar.
2009-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mr Lindemann
goddag! Du dyker
upp och försvinner
i samma andetag
man kan ju få slag
efter ett sånt tilltag!
Gode tid säger jag...
2009-07-31

  walborg
Hoppas verkligen att Du menar allvar med att komma tillbaka och skriva igen. Hoppas tiden Du tänker vara borta från sidan blir till välsignelse i Ditt liv. Innerligt tack för fin läsning av Dina alltid mycket tänkvärda ord! Hälsning från Walborg
2009-07-31

  Hans Christian
Gripande och vackert skriven. Blev djupt berörd.
2009-07-31

  Malin Ringdahl
Huden knottras och jag trivs i denna stilla hoppfulla sorg.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP