Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det ett val, ibland ett kval...


Vänskap och/eller kärlek

Vänskap gör ont
när den tar slut
men aldrig annars

Kärlek gör ont
mest hela tiden
när den inte fungerar

Den kan göra
någon gott
men också andra illa

---

Vänner finns alltid där
Kärlekar kommer och går

Vänskap finns det alltid här
till dej som ensam står.




Fri vers av Dionysius
Läst 512 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-31 20:31



Bookmark and Share


  Bagan
tack för en hoppingivande text.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius