Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att se på olika sätt...vilket vi alla har behov av att göra.


Perspektiv..

 

Som en liten allmosa

tittade solen fram

Bland hårda vindar gick jag hukande fram.

Du är närvarande...fast på distans,

men nära i mina tankar.

Intimt för min själ är sammansluten med dig

den fastnade en dag då vi planerat att träffas

men det kändes ändå plötsligt just då.

Jag har tagit avstånd..men längtar likt förbaskat.

finns det nya chanser i havet av alternativ

för vilsna själars förening?!

blir en poet nånsin färdig med sig själv

eller skaldar han/hon förtvivlat i sin

iver att utvecklas ur sin egen glasbubbla

för att få treva  med sin blick över molnkanterna

kan man verkligen se allt..genom att titta ovanifrån?

 

 

 




Övriga genrer av ~Leonardo~
Läst 602 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-31 22:27



Bookmark and Share


  Rosmarin
Vilken fin liknelse, det där med att solen tittar fram som en allmosa
2014-11-04

  Niclas Petersson VIP
"Som en liten allmosa

tittade solen fram"

Fantastiskt vackert.
Gillar. Mycket.
2013-01-02

  La Magnólia VIP
Underbara funderingar ... drömmande och nära på samma gång .. så vackert!
2011-01-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. Man kanske inte ser allt ens ovanifrån men vem vet vad det lilla man ser kan ge? =)
2010-04-20

  Epione VIP
En allmosa..vacker liknelse.
Jag fann denna skatt av en slump.
Tack för fin läsning.
Tar hem den
2009-11-23

    sunnanvind
Gillar hur du funderar här..applåder!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~