Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det slut som inte är en ny början?


Ensam står du kvar


När längtan sliter sig ut ur mitt bröst
skriker friheten av ensamhetens smärta
kraften inom mig kastar sig mot revbenen
och jag går slutligen sönder på riktigt

I vår skymnings oundvikliga avrättning
drar skarprättaren sin glänsande bila
jag ser reflexen i dina tårade blå ögon
lika vacker i kväll som när jag vann dig

Mörkret omfamnar vår döende värld
vyssjar och stillar oron som sliter i repen
fastbundna av uppbrottets sista löfte
att aldrig mer få återfödas tillsammans




Fri vers av Evigt liv
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-01 11:06



Bookmark and Share


  Leva Livet
Du kan verkligen förmedla känslan...
2009-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv