Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knogarna vitnar.

Tystnaden omringade oss
som tunna väggar av gips
och en kraftig knytnäve kunde lätt gå rakt genom
tystnaden.
Och molekylerna i luften,
växte i samband med min ångest,
var så tjocka i mina luftrör.
Du kanske inte förstår
men om telefonsamtalet inte hade avslutats
då kanske du hade hört
ljudet av min panna
när den smällde mot parketten.




Fri vers av eggshells
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-01 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells