Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neurosedyn kunde ej ta din skönhet och charm,vackra man...

å du vackra man
ingen ser väl din
skönhet lika
klart som jag
vad gör väl
lite "skavanker"...
när jag ser den
vackraste av
världar i dina ögon
jag ser
och jag vet
att tusentals kvinnor
känner likadant
kanske också män...
din aura
så stark
din manlighet
det magnetiska
som gör en
vimmelkantig
yr....
en stark
attraktion
för du är
underbar
och unik
och jag tror
att du vet.....




Fri vers av firefire
Läst 424 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-01 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire