Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ångest är döv

När kärlek inte håller
och orsakar lidande
vill jag åka bort
så jävla långt bort jag kan.

Jag går på en mörk gränd
Här går Herr Ångest förbi
vinkar åt mej och ler
det stinker när han ler
Fru förvirrad irrar förbi mej
med ett osäkert leende säger hon

he..he..h ej!

Och hennes parfym fastnar på mej.

Jag tvättar ansiktet med bensin
torkar av det med brännässlor och
går ut igen
Herr Ångest, snälla, Jag måste få vara för mej själv en stund
jag vet att du är ensam
men jag vill vara ifred.

Herr Ångest är döv.

Känner den oåtkomliga doften av kärlek när jag går förbi
det förflutna
som inte vill komma tillbaks.




Fri vers av Ebba N.
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-01 21:29



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
väl berättat min vän
2009-08-01

  etthjärtaäralltidrött
fint, visst vill man be honom gå...
2009-08-01

  thyra
Ömsint text! Fint!
2009-08-01

  Isak VIP
Mycket snygg!
Mmm. Applåder.
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.