Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (46-48 Agnytos)

 




Agnytos 46

Välkommen tillbaka till jobbet, Yami!

Imorse bland bergen stoppade du varenda magasin

i rätt brevlåda. Trots det

hann du uppfatta sällsynt många fraser

av Pink Zabbaths lyrik i lurarna. Änglabrandt gjorde uppehåll

på ScienceFictionKuriren, medan Yllemark åter

skulle ha Sax & Sy (enbart torsdagar).



Agnytos 47

Smakligt solsken, Yami!

Så fort du kommer hem blandar du

jordnötter i hjortronyoghurten. Sedan låter du

under ett par timmar maränggratänger

och chokoladsoppor proppa ihop dina blodådror, tills du fått både

supersockerkickchock och tillräcklig

tyngd för att aldrig mer vilja lämna skrivbordet.



Agnytos 48

Klipporna är fyllda med förlorade illusioner.

Igår morse, Yami,

blev uppenbarligen Louise de Balzac utan

sin BijouterieBladet. I blåsten måste din uppmärksamhet ha befunnit sig

på BH:n som någon glömt

eller blivit berövad eller som någon annan hängt upp

på grindklykan invid badmintonminigolfbanan.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-02 10:52



Bookmark and Share


  Nanna X
posten måste fram, även om tillvaron är absurd! : )
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP