Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vy

Här är jag!
Daggvåta grässtrån döljer mig,
böjer sig över
och fuktar mig.
Morgonsolsglis
mellan blommor och blad.
Småfåglars lek,
kvitterfnitter.
Stilla, så stilla
väntar jag,
bidar jag.
Här är jag!




Fri vers av alikavalika
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-02 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika