Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ilska, förvirring, ilska.


Svalnar, Snart iskall.

Jag vet vart du är, Eller gör jag det?
Vart fan är du
varför
svarar du aldrig när jag ringer?
Du ska veta att jag är sån
att jag svalnar
när du
beter dej sådär som sista gången
vi hördes.

Jag må vara riktigt, riktigt fel
men om jag inte duger
så är jag ledsen
men jag ändrar inte på mej för nån.
Du får stå ut med mej. Annars,
är jag rädd
att du får gå.

Mina känslor svalnar
istället för stärks,
när du befinner dej långt bort
utan att ens låtsas att du
bryr dej.

Tack och vem vet, Adjö?




Fri vers av Ebba N.
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-02 17:39



Bookmark and Share


  Aquila
Girlpower!
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.