Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusblå vinterdag

En ljusblå och bitande kall vinterdag
små snöflingor faller
dalar sakta
och allt är vackert, vitt och rent

På min ensamma promenad
ser jag par gå hand i hand…
Känner av ensamheten
som jag faktiskt trivs rätt bra med
och som har många fördelar
men som just nu
i denna stund
känns så sorglig

och jag undrar
varför fungerar det inte
vad gör jag för fel
vad gjorde vi för fel




Fri vers av Therés
Läst 241 gånger
Publicerad 2005-10-04 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!