Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystand- överproduktion av poeter, svaga sanningar

även jag förbjuder känslor nu
tystanden segrar igen
trots blodiga lakan
gömda i en mindre by
bevisligen innehållande levande döda
utan socker och tillsatser

satser i ansiktet

så är mina ord inget annat
än avgnagda salta pinnar
torra och med äcklig smak

vägra slicka mig uppåt
acceptera denna djupa grop
knarka mig hem igen
smeker din poesi över könet
kysser ditt husdjur varje kväll

läppstiftet tittar fram


tystnad är fan ta mig livet
inget vidare
överproduktion av poeter
är fan inget vidare




Fri vers av Skäl till själ
Läst 630 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2009-08-02 23:44



Bookmark and Share


  Nanna X
stark poesi, i gropen blandas högt o lågt, blodiga lakan och salta pinnar!
2009-09-05

    ej medlem längre
jag ska inte säga att, jag förstår precis vad du menar, eller att jag vet hur du känner.. för det vet jag säkert inte

men jag måste säga att, om jag själv skulle sätta ord på tillvaron, just nu, så hade jag inte kunnat säga det bättre än såhär!
2009-09-05

  Butterfly bullet
känns som en förlorad oskuld och jag vet precis, jag känner precis det där.
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ