Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underliv gnuggas emot drinkar, glas skär sönder öppningar.


stenbeklädda ord
inlindade i silikonläppar
river sönder kroppar

svettiga

utav underliv som gnuggas emot
drinkar
glas skär upp öppningar
skapade för njutning samt urin
samma sak för vissa
som för morfar

diamantbeklädda lögner
svider mer än torkat blod
i munnen

dina silikonläppar
är torra efter fylleavsugningar
av förkrympta anabola steoriderkukar
fastsydda på tribaltatueringskroppar


det luktar sommar



låt detta skepp segla åt fel håll


och sjunka
utan sorg och saknad




Fri vers av Skäl till själ
Läst 560 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-03 00:54



Bookmark and Share


  objekt3
lol jafan bara dö
2012-01-05

  Svartsilver
wow vilken jävla ironi och en gnutta förakt. jag gillar.
2009-08-19

  Odekoreradsjäl
Sjukt bra det här!
så brutalt & vackert som taget från en bra låt.

Jag gillar det du skriver & jag brukar inte gilla texter som andra skrivit.

Respekt.
2009-08-19

    ej medlem längre
min vän..
äckligt bra text! Jävligt stark.
2009-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ