Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här snackar vi kärleksföklaring

Vad gör du just nu min älskade
Troligen ligger du och sover
Gud! Jag kan inte sova
Jag mår dåligt, saknar dig så

Det har hänt...
det som inte fick hända
Jag älskar dig
Avgudar dig
Är besatt av dig

Hjälp, jag är så rädd
Så rädd att mista dig
Jag måste se dig
Krama dig
Höra dig
Ta på dig

Lämna mig inte
Stanna, snälla gå inte

Du, du, du allt är bara du
När jag blundar
När jag ser
När jag sover
När jag är vaken

Hela tiden bara du min älskade
Du är hela mitt liv

Du är så otroligt underbar
Jag älskar dig
och du älskar ju mig
Det är lycka

Men jag är rädd
Rädd att mista dig
Låt detta alltid stanna kvar
Vi två !

Tills döden skiljer oss åt
och även därefter

Din, bara din




Fri vers av Therés
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-10-04 21:30



Bookmark and Share


  Markattan
Och en härlig kärleksförklaring dessutom! Rakt och ärligt skrivet.
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!