Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Evigheten är nu..."


Älska mig
inte för evigt. det finns inte tid o vänta
evigheten är nu

sträck ut armen
rör vid mitt ansikte
skäggen kittlar dina fingrar
läpparna kysser dem
ögonen följer dina

Här står jag
varför vänta.
Ta ett steg närmare
omfamna mig
press mitt ansikte mot ditt bröst
låt mig känna närheten
höra ditt hjärtslag
känna din puls

Låt mig få smaka på dina läppar
röda som blomman
som öppnar sig varje morgon
och söker solen

Mina läppar är varma av kärleken
varmare än solen
och saknar kyssen

håll min hand
våra fingrar kramar om varandra
och blir till en
en hand av två kroppar, två själar
men med ett hjärta som slår i samma takt

Sov hos mig
vad är sömnen för mig
när du ligger här

vaken under natten
sömnlös beskådar jag dig
ögonen förmår inte och blunda sig



Älska mig inte för evigt
här är jag nu

älska mig nu
kärleken är evigheten i sig...








Fri vers av Pilgrim
Läst 638 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-08-03 09:38



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Fattar att jag bokmärkte denna
Den är fon och ger med sig av ett flöde
som blir mer därtill och över...
Sedan är det innheållet som slår
verkligen
2009-09-27

    prima donna
mycket vackert
2009-08-04

  Dyrbye
Mycket gripande! Mycket bra! Gillar det du skriver! :D
2009-08-04

  Skosnöret
Du är en vis man Reza. Läste någonstans denna mening "Disarm others with the truth." Tycker den stämmer in på vad du gör.

Kram
2009-08-04

  Pilgrim
Tack för era varma kommentarer. sträcker ut mina armar o omfamnar er..
2009-08-03

  Miss Mod
"kärleken är evigheten i sig..." En dikt som räcker länge.
2009-08-03

  Svartsilver
Underbar och varm poesi
2009-08-03

  mare VIP
Mycket fint skrivet.......
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim