Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är svin brännbara eller komposterbara?

Slår med tärningarna
Vinner i finns i sjön
Försöker glömma dig

Klistrar fast lappar
Där du lämnade hål

Gnuggar i ren desperation
Bort handavtrycken
Som du lämnade kvar

Håller mig vaken
För att slippa
Träffa dig varje natt

Undrar vad du gör
Hur många handavtryck du lämnat

Glömmer dig för en sekund
Sen är du där igen
Möter din blick
Och allt upprepas


Kastar man dig i brännbart?
Eller ruttnar du upp i komposten?




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-03 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut