Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där mitt lugn bor

Bara där kan jag få ro
Låta hjärtat och tankarna tro
Hoppas och be
Jag vill mer av livet se

Vart jag än går
Vet jag att du bredvid mig står
Även om jag tvivlar
Det känns som att någon i min
kropp sticker knivar
Kärleken och styrkan din
Den jag får
Och min tro består

En dag kanske jag
Finner trygghet varje dag
Kanske att det blir lättare för varje år
Som jag lever och går

Tack, för att du finns
När ensamheten är störst
Att du mig minns
Du var den jag litade på först

Tack, för att du ger mig tröst
Tar hand om mig
Låter mig vila med huvudet mot ditt bröst
Och låter mig älska dig




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut