Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriken som ingen hör

Jag skriker och skriker
Ord som ingen kan höra
Paniken som ingen ser
Tankarna som jag inte får berätta

Och alla säger att det löser sig
Hur ska jag våga tro?
När man tror att allt blir bra
Då knuffar någon
Och man faller

Faller ner i det djupa hålet
Man lever inte
Men vet att alla andra gör det

Man väljer bort mat
För att inte bli fetare
Man isolerar sina känslor

Inte visa sig svag..

Man skrattar och ler
Men när ingen ser
Då höjer man musiken
Så att ingen ska höra skriken

Man vill bli räddad
Men kan inte visa sig svag...




Fri vers av GatanSomTogSlut
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-03 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GatanSomTogSlut
GatanSomTogSlut