Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något mer

jag menade varje ord jag sa
kanske bara lite mindre
men det vet ju inte du
som sitter där borta
och tyckte jag sa
något mer




Fri vers av eatinginside
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside