Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte allt, bara din.

Jag är inte den alla vill va'.
Inte alls mycket att ha.
Har du någonsin sett mig le?
Det är inte mycket att se.
Hör du min röst brista ut i sång.
Då blir det antagligen din sista gång.
Mina själ är inte särkilt stark.
Men den håller mig ännu ovan mark.
Min kärlek kommer inte ge dig allt.
Bara värme, när det är kallt.
När dina händer äntligen omsluter mina.
Så ska de alltid få vara dina.
Min kärlek är inget spel.
Så oroa dig inte, mitt hjärta, för att göra fel.




Fri vers av dreamsinpink
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-03 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamsinpink
dreamsinpink