Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag, Idag tog allt slut.


Farväl, Färgblinde.

Det finns så mycket människor
som gråter överallt
Människor som blivit lämnade
för det är tydligen väldigt hemskt.

men en sak ska du ha klart för dej
Att lämna någon, gör minst lika ont.
När du vet att du gör rätt,
och ser han i ögonen
och sätter kniven
i hans hjärta.
Du kan riktigt se hur livsgnistan blossar iskall
och slocknar.
Du kan riktigt se hans tårfyllda ögon
skrika ut sitt hans lidande
Och allt, Allt på grund av dej.

Men det enda rätta var det här för mej
för jag har behovet att vara ensam.
Vi nötte ut varann, det tyckte inte du
Vi är inte bra för varann, Det tyckte inte du.
Jag tycker om dej.
Men det här är tyvärr den dagen
då vår båt träffar ett isberg
och dras ner i djupet
Det här är den dagen
då dom släpper en bomb över vår stad och
lämnar oss ensamma kvar.

Ett farväl. Från mej till dej.
tack för den tid vi haft men
det skulle aldrig gå.




Fri vers av Ebba N.
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-03 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.