Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (49-51 Agnytos)

 



Agnytos 49


Ja, ljugandet är det
 
som berövar oss mest energi här i världen. Fast ingen tycks någonsin,

reagera på när du passivt undanhåller

stora små sanningar. Nej, Yami, alla dina konflikter utvecklar sig när du

inbillar dig aktivt veta hur det är eller

inte är och säger det. -Är det inte så, så säg! Måhända

ligger dina vita lögner inom godkända gränsvärdena?



Agnytos 50


Vem är det som är sjuk, Yami -
 
du eller vi??

Du drömmer, så dina snuskiga mysticismer

behöver egentligen ingalunda
 
analyseras så allvarligt. Vi måste emellertid vara klarvakna

och vaka över dig, vilket medför att

våra potentiellt omedvetna projektioner blir smittsammare.



Agnytos 51


Emedan du inte har vaknat

ännu, Yami, så vill vi bara påminna om

de starkaste filmscenerna du någonsin upplevt som utspelade sig

på Capri utanför Napoli (även om det är grekiska Östkorea som du

skall till). Förakta oss icke, ty vi vet hur du bedrar dig själv

med dina farhågsna drömmar om gudinnans kräsna blick. Hon vill ju hellre att han ljuger än är ärlig,

så länge som han aldrig fjäskar och bara är bestämd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-03 23:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Grekiska Östkorea ligger i rena grekiskans land, där man lätt hamnar om man inte vill bestämma sig för vart i världen man helst vill fara. Emellertid knappast en av mina bättre namnsammansättningar...
2009-08-04

  Nanna X
öh var fan ligger grekiska Östkorea?
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP